Farmacija

Od 2004. godine  firma VAMA sarađuje sa vodećim kubanskim Institutima u oblasti farmacije i biotehnologije:

CIMAB   

Centar za molekularnu imunologiju (CIM) je mesto gde se razvija i proizvodi vakcina CIMAvax EGF, kao i ostali biotehnološki proizvodi.
CIMAB je komercijalni odsek CIM-a.
Pored CIMAvax EGF vakcina, CIM proizvodi i CIMAher (Nimotuzumab), monoklonska antitela koja su namenjena za uznapredovale tumore glave i vrata.  

Više informacija o ovoj kompaniji na www.cimab-sa.com

DALMER

Laboratorios DALMER S.A je marketinška kompanija koja se bavi komercijalizacijom lekova i dodataka ishrani koji su dobijeni iz prirodnih izvora. DALMER je kubanska kompanija zadužena za prodaju i distribuciju na domaćem tržištu, kao i za izvoz.  

VAMA sa DALMER-om ima ugovor o zastupanju na teritoriji Republike Srbije i država bivše Jugoslavije, za sledeće proizvode:
 
-  Lipogal
-  Abexol
-  Oleozon

LABIOFAM

Naučna ustanova koja je više od 20 godina na čelu istraživanja i proizvodnje, i koja ispunjava 98% zahteva kubanskog vetrinarskog tržišta, održavajući širok portfolio proizvoda koji se kreće od biolarvicida, prirodnih proizvoda, Vidatoks homeopatskog leka, Paraiso jogurta, preparata od kore manga i mikroalgi, do proizvoda za čišćenje u domaćinstvu i raznovrsnog niza plastičnih kontejnera.

VAMA sa LABIOFAM-om ima ugovor o zastupanju na teritoriji Republike Srbije za Bactivec - Biolarvicid, ekološki preparat za uništavanje larvi komaraca.

Više informacija o ovoj kompaniji na www.labiofam.cu
{jcomments on}